logo gene
header

Notícia


27
Octubre
2017


Clàssic catalans en ruta

Prudenci i Aurora Bertrana en els clubs de lectura

Clàssic catalans en ruta


El Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català col·laboren per posar en relleu el valor de les obres de la literatura catalana i fer-les presents als clubs de lectura de les biblioteques públiques. La xarxa del patrimoni literari s'encarrega, a través dels seus socis, de dinamitzar, des del coneixement, la sessió del club de lectura que se'ls demana. 

Llista de dinamitzacions dedicades als Bertrana:

·26.04.2017 Josafat, de Prudenci Bertrana, al club de lectura de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell, a càrrec de Jaume Coll (Any Bertranya)
.17.10.2017 L'hereu, de Prudenci Bertrana, al club de lectura de la biblioteca Bigues i Riells, a càrrec d'Albert Benzekry (Any Bertrana).

.18.10.2017 Josafat i Jo! Memòries d'un metge filòsof, de Prudenci Bertrana, al club de lectura de la biblioteca de Vilafranca del Penedès, a càrrec de Jordi Llavina (Any Bertrana)

.25.10.2017 Violeta, de Prudenci Bertrana, al club de lectura de la biblioteca de Sarrià de Ter, a càrrec de Glòria Granell (Any Bertrana).

.25.10.2017 Conferència Tots els contes de Prudenci Bertrana en el marc del "Club de lectura de Relats curts”, a la biblioteca Tecla Sala de l'Hospitalet de Llobregat, a càrrec d'Agnès Prats (Any Bertrana).

.16.11.2017 "(Re)descobrir Prudenci i Aurora Bertrana", xerrada a càrrec d'Oriol Ponsatí, comissari de l'Any Bertrana, a la biblioteca Núria Albó de La Garriga (Any Bertrana).

.27.11.2017 Josafat, de Prudenci Bertrana, al club de lectura de la biblioteca Joaquim Bauxell d'Anglès, a càrrec de Glòria Granell (Any Bertrana).

.29.11.2017 Entre dos silencis, d'Aurora Bertrana, al club de lectura de la biblioteca Pilarin Bayés de Santa Coloma de Cervelló a càrrec d'Anna Perera (Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada- Carles Fages de Climent. Universitat de Girona).

.29.11.2017 Josafat, de Prudenci Bertrana, al club de lectura de la biblioteca Terra Baixa, del Vendrell, a càrrec de Jordi Llavina (Any Bertrana).

.01.12.2017 Entre dos silencis, d'Aurora Bertrana, al club de lectura de la biblioteca Joan Petit i Aguilar de Sant Feliu de Codines a càrrec d'Anna Perera (Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada- Carles Fages de Climent. Universitat de Girona).

.13.12.2017 L'hereu, de Prudenci Bertrana, al club de lectura de la biblioteca d’Igualada a càrrec de Jordi Llavina (Any Bertrana).

.25.01.2017 Entre dos silencis, d'Aurora Bertrana, a la biblioteca Carles Cardó de Valls, a càrrec d'Anna Perera (Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada- Carles Fages de Climent. Universitat de Girona).